Новости и Соопштенија

Известување за фотографирање на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за фотографирање на МИТ Универзитет
by Admin User - Monday, 1 March 2010, 3:26 PM
 
Почитувани професори и студенти,

Ве известуваме дека во текот на тековната работна седмица, од вторник, 02.03.2010 г., до петок 05.03.2010 г. ќе се врши фотографирање на предавалите, наставниот кадар и одвивањето на наставата за потребите на новата web страна на МИТ Универзитет.

Web тимот при
МИТ Универзитет