Новости и Соопштенија

Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година
by Драгица Трајковска - Friday, 1 September 2023, 2:05 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека Запишување зимски семестар за академската 2023/24 година ќе се врши во период од 04.09.2023 – 11.09.2023 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за запишување на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за запишување семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.

 

Со почит,

 МИТ Универзитет