Новости и Соопштенија

Распоред на часови за летниот семестар во академската 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред на часови за летниот семестар во академската 2014/2015 година
by Admin User - Monday, 9 March 2015, 2:14 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часови во летниот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет