Новости и Соопштенија

Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за полагање на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска
by Драгица Трајковска - Tuesday, 25 October 2022, 1:55 PM
 

Почитувани студенти,


 Полагањето на испити кај Доц.д-р Весна Блажевска ќе се одржи на 31.10.2022 година (понеделник) во 11 часот.


Со почит,

МИТ Универзитет