Новости и Соопштенија

Известување за посета на Македонска берза на хартии од вредност

 
 
Picture of Admin User
Известување за посета на Македонска берза на хартии од вредност
by Admin User - Monday, 2 December 2013, 2:50 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека во петок, 06.12.2013 година, во 12 часот ќе се одржи организирана посета на Македонска берза. Сите заинтересирани да бидат пред зградата на Макеоднска берза на хартии од вредност (улица Орце Николов, број 75, веднаш до бензинската пумпа Макпетрол, наспроти Соборниот храм Св. Климент Охридски) во 11:45 часот.

Со почит,
МИТ Факултет за менаџмент