Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ПРВ КОЛОКВИУМ ФБН
by Кире Бабаноски - Thursday, 4 April 2019, 10:15 AM
 

РАСПОРЕД за прв колоквиум во летен семестар (2,4,6 и 8) во академската 2018/2019 година на Факултетот за безбедносни науки