Новости и Соопштенија

Известување за студентите од Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од Факултет за архитектура
by Admin User - Tuesday, 5 June 2012, 10:10 AM
 
Почитувани,

Сите студенти што полагале испити во јунска испитна сесија кај доц. д-р Александар Андовски, најкасно до среда, 06.06.2012 година, да достават пријави во студентската служба при МИТ Универзитет за соодветните испити.

Во спротивно испитите ќе бидат неважечки.

Со почит,
Доц. Д-р Александар Андовски