Новости и Соопштенија

Известување од Служба за студентски прашања

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување од Служба за студентски прашања
by Драгица Трајковска - Monday, 27 March 2023, 2:49 PM
 

Почитувани,


   Ве известуваме дека на ден 30.03.2023 (четврток) и 31.03.2023 година (петок), Службата за студентски прашања нема да работи.


Со почит,

МИТ Универзитет