Новости и Соопштенија

Пријавување испити во мајска испитна сесија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување испити во мајска испитна сесија
by Драгица Трајковска - Monday, 10 May 2021, 9:46 AM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето испити за мајската испитна сесија (вонредна сесија) е во период од 10.5. - 14.5.2021 година. Полагањето на испитите ќе биде во период 24.5. - 28.5. 2021 година. 


Потребно е сите студенти кои ќе полагаат испит во мајската испитна сесија да пополнат пријави за испит (на студентски прашања, МИТ Универзитет, Аеродром) секој работен ден од 09:00 - 15:00 часот. 


** 13.5.2021 (четврток) е неработен ден


Со почит,

МИТ Универзитет