Новости и Соопштенија

Соопштение бр.1: Пополнување образец за статистика

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Соопштение бр.1: Пополнување образец за статистика
by Драгица Трајковска - Tuesday, 11 January 2022, 12:42 PM
 

Почитувани студенти,


Се молат сите студенти од I до IV година и студентите од втор циклус на студии кои во академската 2021/22 година не потполниле  Образец ВОИ 20 (за прв циклус) и Образец 80а (за втор циклус, да дојдат истиот да го пополнат. Ова е задолжително за секој студент на МИТ Универзитет.


Со почит,

МИТ Универзитет