Новости и Соопштенија

За студентите од втора година на Факултет за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
За студентите од втора година на Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Tuesday, 15 June 2010, 11:53 AM
 
Се известуваат студентите од втора година од Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси дека има промена во распоредот.
Терминот за полагање на испитот по Англиски јазик 4 е во четврток, 17.06.2010г. во 15:15 часот.

Лектор по англиски јазик,
Катица Црвенковска