Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Wednesday, 24 October 2012, 2:21 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти од трет семестар при МИТ Факултетот за архитектура дека предавањата по предметот Информатика за архитекти 2 предвидени за петок, 26.10.2012 година, нема да се одржат оваа недела.

Со почит,
МИТ Факуклтет за архитектура