Новости и Соопштенија

Распределба на предмети и професори на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распределба на предмети и професори на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Sunday, 12 February 2023, 7:25 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распределба на предмети и професори на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит,

МИТ Универзитет