Новости и Соопштенија

Соопштение бр.2: ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Соопштение бр.2: ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ СЕМЕСТАР
by Драгица Трајковска - Tuesday, 11 January 2022, 12:45 PM
 

Почитувани студенти,


          Ве информираме дека Заверување зимски семестар ќе се врши во период од 17.01.2022 - 24.01.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат семестрален лист за заверка на семестар во службата за студентски прашања со приложена уплатница  (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Ве замолуваме за ажурност и редовност за заверката зимскиот семестар, со цел непречено одвивање на Вашиот академски статус.


Со почит,

 МИТ Универзитет