Новости и Соопштенија

Известување за термини за месец април

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за месец април
by Admin User - Tuesday, 29 March 2011, 2:06 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните активности во месец април:
  • Пријавување испити за вонредна априлска сесија: 01.04. - 06.04.2011
  • Подготвителна колоквиумска недела: 04.04. - 08.04.2011
  • Прва колоквиумска недела: 11.04. - 15.04.2011
  • Априлска вонредна испитна сесија: 26.04. - 29.04.2011
Ви посакуваме успех,
МИТ Универзитет