Новости и Соопштенија

Пријавување за втора колоквиумска недела од летниот семестар

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Пријавување за втора колоквиумска недела од летниот семестар
by Драгица Трајковска - Tuesday, 3 May 2022, 3:40 PM
 

Почитувани студенти,


Ве информираме дека пријавувањето за втората колоквиумска недела од летниот семестар ќе се спроведе во период од 09.05.2022 – 13.05.2022 година. Потребно е сите студенти да пополнат пријави во службата за студентски прашања со приложена уплатница која ќе биде прикачена на секоја пријава (Ве молиме уплатниците  да ги носите со себе, или во оригинал или направена копија), секој работен ден од 09:00 -15:00 часот.

Втората колоквиумска недела од летниот семестар ќе се врши во период од 23.05.2022 – 30.05.2022 година. Термините за полагање ги одредуваат професорите во договор со студентите.

Ве замолуваме за ажурност и редовност со пријавувањето, со цел непречено одвивање на колоквиумската недела.


Со почит,

МИТ Универзитет