Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО / СТАТИСТИКА

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО / СТАТИСТИКА
by Елеонора А. - Wednesday, 19 February 2020, 1:53 PM
 


Почитувани студенти,

Предавањата кај Проф. д-р Беким Стафаи по предметите ОСНОВИ НА СМЕТКОВОДСТВО И СТАТИСТИКА се преместуваат за во понеделник од10:00 часот во просториите на МИТ Универзитет Аеродром.