Новости и Соопштенија

МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Елеонора А.
МАРТОВСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Елеонора А. - Monday, 1 March 2021, 12:17 PM
 Почитувани студенти,

* пријавувањето на испити за МАРТОВСКА (казнена) испитна сесија ќе се врши од 15 - 19.03.2020.

Ве молиме навремено да ги уплатите испитите кои сакате да ги полагате во оваа сесија. 

Ве молиме, редовно да ги проверувате објавите објавени овде на електронскиот систем- СООПШТЕНИЈА И НОВОСТИ, се со цел да се запазат роковите и навремено да се вршат уплатите.