Новости и Соопштенија

Известување за школарина

 
 
Picture of Admin User
Известување за школарина
by Admin User - Friday, 13 March 2009, 2:59 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти запишани на МИТ Универзитетот кои имаат заостанати и неплатени финансиски трошоци за школарина, да извршат уплата најдоцна до 31.03.2009 година.

Студентска служба