Новости и Соопштенија

Распоред за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Распоред за мартовска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 24 March 2010, 9:19 AM
 
Почитувани,

Распоредот на испити во мартовскиот вонреден испитен рок е следниов:

Распоред мартовска испитна сесија, 2009/2010г.


Студентска служба
МИТ Универзитет