Новости и Соопштенија

Распоред за Јунска испитна сесија, за академска 2023/2024 година на Факултет за Психологија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Јунска испитна сесија, за академска 2023/2024 година на Факултет за Психологија
by Драгица Трајковска - Wednesday, 12 June 2024, 8:55 AM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоредот за Јунска испитна сесија, за академска 2023/2024 година на Факултет за Психологија.


Со почит,

МИТ Универзитет