Новости и Соопштенија

Известување за одржување презентација во рамките на Центарот за квалитет и развој на кариера

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување презентација во рамките на Центарот за квалитет и развој на кариера
by Admin User - Tuesday, 1 October 2013, 2:03 PM
 
Почитувани студенти,

Ве информираме дека во среда, 02.10.2013, во 15 часот, во амфитеатарот на МИТ Универзитет ќе се одржи интервјуирање и регрутирање на практиканти со можност за заработување и вработување во компанијата АВОН.

За подетални информации обратете се во МИТ Центарот за квалитет и развој на кариера или на меил career@mit.edu.mk

Ве очекуваме,
МИТ Центар за квалитет и развој на кариера