Новости и Соопштенија

Заверување и запишување семестар

 
 
Picture of Admin User
Заверување и запишување семестар
by Admin User - Friday, 26 December 2008, 7:48 PM
 
Се известуваат студентите на МИТ Универзитетот дека заверување и запишување семестар ќе се врши:
  • од 10.02.2009 до 21.02.2009

Студентска служба
на МИТ Универзитет