Новости и Соопштенија

Соопштение за уплата

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Соопштение за уплата
by Драгица Трајковска - Friday, 18 February 2022, 1:45 PM
 

        Почитувани студенти,


        Ве известуваме дека втората рата за школарина е доспеана. Сите кои истата ја немаат уплатено, да ја уплатат најдоцна до среда 23.02.2022 година.

        Со уплатата на втората рата да се уплати и потполни формулар за упис на летен семестар.

        Ве молиме придржувајте се до соопштението.


          Со почит,

            Ректор

  Проф.д-р.Звонимир Јанкулоски