Новости и Соопштенија

Известување за термин за испит

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за термин за испит
by Невена Цонева - Wednesday, 1 February 2017, 2:52 PM
 

Почитувани студенти,

Терминот за испит во февруарска испитна сесија за сите предмети пријавени кај доц. д-р Сања Николиќ е во понеделник, 06.02.2017 г., од 10:30 во кабинетот на наставникот. 

МИТ Универзитет