Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за безбедност и финансиска контрола
by Admin User - Friday, 25 March 2011, 12:42 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека предавањата по предметот Криминалистичка психологија кај професор Душан Јосифовски, ќе се одржуваат во петок во терминот за вежби (од 10:15 до 12:00) во предавална 4.

Студентска служба
МИТ Универзитет