Новости и Соопштенија

Распоред на парцијални испити, април 2008

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Распоред на парцијални испити, април 2008
by Кристијан Такашманов - Thursday, 27 March 2008, 4:14 PM
 
Распоредот на парцијални испити во колоквиумската недела (31.03 - 04.04.2008) за двата факултети можете да ги најдете на долеприложениот линк

Распоред на парцијални испити, април 2008