Новости и Соопштенија

Известување за вонредна декемвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна декемвриска сесија
by Admin User - Monday, 29 November 2010, 12:48 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следниве термини во месец декември:
  • Пријавување на испити: 06.12. - 10.12. 2010г.
  • Декемвриска вонредна испитна сесија: 20.12. - 27.12.2010г.
Цена на испит: 1500 ден.
Цена на пријава: 50 ден.

Напомена: По истекот на рокот за пријавување испити,студентите може да ги пријават истите со казна од 600 денари најдоцна до 17.12.2010г.

Студентска служба
МИТ Универзитет