Новости и Соопштенија

УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР / УПЛАТА НА ТРЕТА РАТА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР / УПЛАТА НА ТРЕТА РАТА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Wednesday, 19 February 2020, 1:56 PM
 


ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ ВЕ МОЛИМЕ ДА ГИ ЗАПАЗИТЕ СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ:


 Запишување на летен семестар:

 од 17 - 21 февруари 2020 година;

- Уплата на трета рата за школарина:

од 17 - 21 февруари 2020 година;