Новости и Соопштенија

Известување за одржување на семинар во Истанбул

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на семинар во Истанбул
by Admin User - Tuesday, 23 April 2013, 1:01 PM
 
Почитувани студенти,

Овде може да ја најдете програмата за Семинарот во Истанбул кој го организира МИТ Универзитет во соработка со ITC.
За информации и пријавување обратете се во студентска служба или на телефон 076/360-099 (Илија Шивачев) најдоцна до 10.05.2013 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет