Новости и Соопштенија

Распоред на испити во текот на јунска испитна сесија

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
Распоред на испити во текот на јунска испитна сесија
by Кристијан Такашманов - Wednesday, 4 June 2008, 10:29 AM
 
Почитувани студенти,
Во прилог можете да ги проследите распоредите на испити во текот на јунска испитна сесија на МИТ Факултетите за менаџмент и информациски технологии. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 16.06.2008 до 30.06.2008. Во името на наставниот кадар на двата факултета ви посакувам успешна сесија.

Поздрав,
Такашманов Кристијан.

Распоред на испити на МИТ Факултетот за менаџмент
Распоред на испити на МИТ Факултетот за информациски технологии