Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - Јунска испитна сесија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - Јунска испитна сесија
by Атанас Иваноски - Wednesday, 19 June 2019, 10:52 AM
 

Распоред на испитите пријавени во јунската испитна сесија.