Новости и Соопштенија

Дружење со студентите на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Дружење со студентите на МИТ Универзитет
by Admin User - Wednesday, 9 March 2011, 5:54 PM
 
Овој петок, 11.03.2011 г., во кафе Virus (наспроти King Burger) посебно доживување со најдобра салса забава во градов , со промотивни цени на сите пијалоци.
За присутните гости и студенти на МИТ Универзитет следуваат гратиси за во Hard Rock.

Пријатна забава и дружење со студентите на МИТ Универзитет