Новости и Соопштенија

ITIL v3 Foundation Sertifikacija

 
 
Picture of Васе Тушевски
ITIL v3 Foundation Sertifikacija
by Васе Тушевски - Friday, 3 September 2010, 10:33 AM
 
Почитувани студенти,

Ве замолувам сите коишто сте заинтересирани за обука и полагање на ITIL v3 Foundation и стекнување на сертификат, да присуствувате на состанокот којшто ќе се одржи во понеделник, 06.09.2010 година, со почеток во 14:00 часот.
Во интерес на зголемувањето на квалитетот на информатичките услуги во Макединија, ИТСМФ Македонија и МИТ Универзитет на студентите на МИТ Универзитет коишто го имаат ислушано и положено предметот Управување со информатички услуги, овозможуваат ITIL v3 Foundation обука и сертификација по достапна цена.

Однапред благодарам на Вашата соработка,
Васе Тушевски
МИТ Универзитет