Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2013/2014 година

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на часови за летниот семестар во академската 2013/2014 година
by Admin User - Friday, 14 March 2014, 1:42 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот на часови за летниот семестар во академската 2013/2014 година е следниот:

Ви посакуваме успешен семестар

МИТ Универзитет