Новости и Соопштенија

Известување за упис на зимски семестар

 
 
Picture of Admin User
Известување за упис на зимски семестар
by Admin User - Thursday, 10 July 2014, 1:45 PM
 
Почитувани,

Се известуваат сите студенти коишто немаат извршено уплата за упис на зимски семестар во академската 2014/2015 година, истото треба да го направат најдоцна до 15.07.2014 година. Во спротивно ќе се премине кон активирање на казна којашто следи поради закаснето плаќање на рата за школарина. За оваа можете да прочитате во договорот за студирање.

Со почит,
МИТ Универзитет