Новости и Соопштенија

Обуки за Проектен менаџмент и Комуникациски вештини

 
 
Picture of Admin User
Обуки за Проектен менаџмент и Комуникациски вештини
by Admin User - Thursday, 28 November 2013, 10:38 AM
 
Почитувани студенти,

Младите можат во соработка со Кариерниот центар на МИТ Универзитетот организираат серија обуки наменети за студентите на МИТ Универзитетот.
Обуките е бесплатни и местата лимитирани. Доколку сакате да учествувате ве молиме да го најавите вашето присуство на - info@youthcan.org.mk
Повеќе информации имате во официјалниот постер подолу.

MM_MIT

Поздрав,
Тимот на Младите можат и МИТ Центар за квалитет и развој на кариера