Новости и Соопштенија

Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Безбедност и финансиска контрола за 1-ва година

 
 
Picture of Admin User
Промена во распоредот на часови за МИТ Факултетот за Безбедност и финансиска контрола за 1-ва година
by Admin User - Thursday, 29 October 2009, 2:12 PM
 
Ова соопштение се однесува за студентите од 1-ва година на МИТ Факултетот за Безбедност и финансиска контрола.

Ве известуваме дека има промени во вашиот распоред на часови. Новиот ревидиран распоред е во прилог: