Новости и Соопштенија

Свечен академски час

 
 
Picture of Admin User
Свечен академски час
by Admin User - Thursday, 30 September 2010, 12:07 PM
 
Се покануваат сите студенти од прва година на МИТ Универзитет на Свечениот академски час.

Истиот ќе се одржи во петок, 01.10.2010 година во 12 часот во амфитеатарот на МИТ Универзитет.

Ви посакуваме успешна академска година,

МИТ Универзитет