Новости и Соопштенија

Прашалник за изведување студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Прашалник за изведување студентска пракса за студентите на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Thursday, 9 April 2009, 11:38 AM
 
Почитувани студенти на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии,

Во прилог на известувањето е прашалникот за изведување студентска пракса кој треба да го пополнете најдоцна до понеделник, 13.04.2009. Прашалникот може да го доставите во печатена форма во студентската служба или во електронска форма на адресата: careers@mit.edu.mk.

Прашалник за изведување студентска пракса

Пополнувањето и доставувањето на прашалникот е од голема важност, бидејќи согласно вашите преференци би можеле да најдеме соодветен пласман за изведување на вашата пракса.


Со почит,

МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии