Новости и Соопштенија

Известување за ненавремена уплата

 
 
Picture of Admin User
Известување за ненавремена уплата
by Admin User - Thursday, 11 August 2011, 4:00 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите оние кои немаат извршено уплата за наредната учебна година најдоцна до 15.07.2011г., дека за истите ќе се превземат санкции согласно склучените договори за студирање.

Студентска служба
МИТ Универзитет