Новости и Соопштенија

АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР

 
 
Picture of Bozjidar Mladenov
АКАДЕМСКИ КАЛЕНДАР
by Bozjidar Mladenov - Friday, 25 October 2019, 5:15 PM
 

 Почитувани студенти,

Во прилог е академскиот календар за 2019/20 година.