Новости и Соопштенија

Распоред за мајска испитна сесија за Факултет за архитектура

 
 
Picture of Невена Цонева
Распоред за мајска испитна сесија за Факултет за архитектура
by Невена Цонева - Monday, 22 May 2017, 2:28 PM
 

Почитувани,

Распоредот за мајска испитна сесија во академската 2016/2017 година може да го симнете овде.

Факултет за архитектура