Новости и Соопштенија

Продолжување на рокот за пријавување испити и заверка на семестар

 
 
Picture of Admin User
Продолжување на рокот за пријавување испити и заверка на семестар
by Admin User - Friday, 6 February 2015, 12:40 PM
 
Почитувани,

Поради технички причини рокот за пријавување испити и заверка на семестар се продолжува до понеделник, 9.2.2014 година.

Со почит,
Студентска служба
МИТ Универзитет