Новости и Соопштенија

Меѓународни односи / Транзициска правда

 
 
Picture of Благој Цонев
Меѓународни односи / Транзициска правда
by Благој Цонев - Tuesday, 17 March 2020, 5:17 PM
 

Меѓународни односи / Транзициска правда


Се известуваат студентите кои ги слушаат предметите Меѓународни односи и Транзициска правда кај доц. д-р Благој Цонев дека:

ВО СОГЛАСНОСТ СО ПРЕПОРАКИТЕ НА РЕКТОРСКАТА УПРАВА на МИТ УНИВЕРЗИТЕТ, како и со тие на ДЕКАНОТ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА БКФК, ПРЕДАВАЊАТА ЌЕ СЕ ИЗВРШУВААТ online  ЗАПОЧНУВАЈЌИ ОД 23 МАРТ 2020 г. за Меѓународни односи со почеток во 09.00 часот, односно 24 МАРТ 2020 г. за ТРАНЗИЦИСКА ПРАВДА со почеток во 09.00 часот!

 ПРЕДАВАЊАТА ПО ДВАТА ПРЕДМЕТА ЌЕ СЕ ИЗВЕДУВААТ ПРЕКУ Skype. Притоа секој студент треба најкасно до недела 22 март 2020 г. да го испрати својот Skype ID преку email на blagoj.conev@mit.edu.mk, или да го додадете Skype ID - B.Conev,   за да бидете додадени како слушатели на предметот. 

Со почит,

доц. д-р Благој Цонев