Новости и Соопштенија

Распоред на колоквиумите во првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година

 
 
Слика од Admin User
Распоред на колоквиумите во првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година
од Admin User - четврток, март 31 2016, 2:27
 

Почитувани студенти,

Распоредот на колоквиумите во првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2015/2016 година е следниот:


Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет