Новости и Соопштенија

ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

 
 
Picture of Елеонора А.
ЈУЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА
by Елеонора А. - Saturday, 27 June 2020, 7:37 PM
 

Почитувани студенти,

Од 1ви до 3ти јули, се врши пријавување на испити за јулска ( казнена) испитна сесија.


Полагањата за јулска сесија ќе бидат од 8ми до 9ти јули.


Како и до сега, пријавувањето и полагањто ќе се одвиваат преку интенет. 

Ве молиме да ги запазите роковите.

За подетални информации јавете се на тел: 078/268-268 и 076/319-319


Со почит МИТ Универзитет