Новости и Соопштенија

Модел и упатство за дипломска работа

 
 
Picture of Admin User
Модел и упатство за дипломска работа
by Admin User - Tuesday, 29 June 2010, 1:34 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение ќе го најдете моделот за дипломска работа и упатство за нејзина изработка.

Модел и упатство за изработка на дипломска работа

Ви посакуваме успешна работа,

Наставен кадар
МИТ Универзитет