Новости и Соопштенија

Презентација на програма за размена и мобилност на студенти

 
 
Picture of Admin User
Презентација на програма за размена и мобилност на студенти
by Admin User - Wednesday, 13 February 2013, 11:07 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следната презентација:
  • Во понеделник, 18.02.2013 година, со почеток од 9:00 во амфитеатарот при МИТ Универзитет ќе се одржи краток семинар за запознавање на студентите со Менторска мрежа на Македонија.
  • Истиот ден, со почеток во 10:30 во амфитеатарот при МИТ Универзитет ќе се одржи презентација и запознавање на студентите со прoграмата за размена на студенти ERASMUS

Предавачи ќе бидат: д-р Оливер Андонов - професор при МИТ Универзитет, м-р Јован Поповски - Национална агенција за мобилност на Р. Македонија, д-р Роберт Кирнак - амбасадор на Р. Словачка во Р. Македонија и д-р Златко Крамариќ - амбасадор на Р. Хрватска во Р. Македонија.

Присуството на сите студенти е задолжително.

МИТ Универзитет