Новости и Соопштенија

Известување за неработен ден

 
 
Picture of Admin User
Известување за неработен ден
by Admin User - Friday, 27 April 2012, 11:30 AM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека понеделник, 30.04.2012 год., е неработен ден на МИТ Универзитет.

Студентска служба
МИТ Универзитет